Hopp til hovedinnholdet

Er det er problem at hun er ett år eldre enn meg?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei jeg var på en fest møtte en jente som er 1år eldre liker ho skikkelig godt ho snakket til meg selv om vi var i grupper med venner gå ho meg mest oppmerksomhet ho ønsket mye kontakt ho tok nye på meg feks ho drev å tok i håret mitt. Dagen etterpå adda ho meg på Facebook og jeg adda ho på Snap Chat meg en gang jeg adda ho snakket vi en stund så spurte ho om mot nr kan ho like meg. Men jeg går i 9klasse ho går i 10 ho er ett år eldre kan dette bli et problem

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Nei, det tror jeg ikke blir et problem, i alle fall ikke for dere. Hun har sendt signaler på at hun liker deg, og det har du gjort tilbake. Det virker som om dette kan blomstre til å bli noe bra! 


Det eneste som kan bli et ´problem´er vel hvis andre folk kan erte dere for aldersforskjellen. Men det tviler jeg på at skjer i denne situasjonen, siden dette er såpass vanlig og siden det er såpass liten aldersforskjell. Et år er ganske så lite, så det tror jeg går helt fint. 

Lykke til videre med jenta! 

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse