Hopp til hovedinnholdet

Hvordan starte en samtale med en gutt?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg lurte på hvordan jeg kunne starte en samtale med en gutt jeg liker. Han er på en måte populær i klassen og eg e litt sjenert når det gjelder sånt. Har sent snap til han der det feks står skjer, du ska da osv men han svarer ikke så jeg spurte hvorfor og han sa at ikke er så mye på snap. Jeg skriver sikkert forvirende men det jeg egentligt lurte på er hvordan starte en samtale med en gutt?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei!

Takk for at du skriver til oss. 

Det er mange måter man kan starte en samtale med en gutt på. Kanskje dere har noen felles interesser? Det kan i tilfelle være et godt utgangspunkt for en samtale. Det handler også litt om at du må være trygg på deg selv. Jeg forstår at det kan være fristende å sende en snap, men jeg vil råde deg til å snakke med han i virkeligheten, da blir man ofte mye bedre kjent.

Et hei kan være en veldig bra måte å starte en samtale på, kanskje du kan spørre han om hav han fore eksempel har gjort i påsken, når dere er tilbake igjen på skolen etter ferien? 

Jeg legger ved noen artikler som du kan lese. 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse