Hopp til hovedinnholdet

Får ikke så mye tid med kjæresten 

Jente 16 år
 

Spørsmål

Eg har vært sammen med kjærsten min i 1år. Vi har det veldig fint sammen, men får ikke så mye tid sammen av forskjellige grunner. Han er en veldig aktiv fotballspiller som tar mye tid. Vi får ikke lov til og overnatte. Og foreldrene hans liker egentlig ikke at han har kjæreste pga no kristen greier som eg ikke skjønner meg på. Så vi er bare hos meg den tiden vi får sammen. Vi går i samme klasse så ser hverandre hver dag på skolen, men aldri i ferien. Han skal mest sannsynlig flytte om en god stund. Når eg spør om og være med han, sier han at eg må lære meg og være vekke fra han. Eg elsker kjæresten min og føler meg ganske så aveging av han. Er lei meg veldig ofte, pga eg ikkje får være med han, men med dei få gangene vi får vert sammen blir det vært det. Han sier han gleder sg til å flytte. Han blir så care av og til men neste sekund veldig glad i meg. Eg skjønner ikke.. når eg snakker med han sier han at det ikke er noe. Eg er lei av og være lei meg.. Men vil aldri gå fra han..

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at dette er vanskelig. Det er ikke noe hyggelig å føle at han synes dette går veldig fint, mens du synes det er vanskelig. Hvis du synes ventingen og avstanden er verdt det når du ser han, så er det bra! Men jeg synes du skal snakke med han. Si hva du føler og hvordan du har det. Prøv å finn ut hvordan dere skal løse dette framover, og kanskje også ta opp dette med familien hans og hvordan det påvirker dere. Han er nok veldig glad i deg, og noen ganger så tror jeg kanskje gutter kan være mer "care" enn jenter. Gutter har ofte en annen måte å uttrykke seg på, så selv om han virker "care", så trenger ikke det nødvendigvis å bety at han er det.

Snakk med han og prøv å finne dette ut :-) Det er nok det beste tipset, at dere snakker sammen og finner ut av dette sammen! Under er en lenke angående avstandforhold, som jeg håper kan være til hjelp! 

 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse