Hopp til hovedinnholdet

Liker han meg?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er 14 og er blitt på en måte forelsket i en fyr i klassen min. Jeg vet ikke om jeg er forelsket eller bare betatt men det kjennes strekere og sterkere. Vi prater en ikke mye utenom prosjekter eller når noen av oss spør om lekser osv. Nå i de siste to ukene har vi pratet en del på snapp. Det er mest på kveldene. Før har vi bare sendt bilde av lunsjen, taket eller halve ansiktet, helt til han begynte å sende bilde av bare skuldre og smil. Han kommenterte Cute på et bilde jeg sendte tilbake... ofte på kveldene sender han grimaser, og jeg svarer med grimase. På skolen er det noe helt annet. Det er som vanlig og vi prater ikke noe serlig. Jeg liker han ganske godt, og vet ikke hva dette betyr for han. Takk for svar

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Ut i fra det du skriver er det vanskelig å vite nøyaktig hva han føler. Det som derimot er tydelig er at dere liker hverandre og begynner å bli bedre kjent. 

Jeg tenker du bare skal gi situasjonen litt tid. Prat med han, flørt og hint og se hvor det fører deg. Jeg tror det er viktig at du tar initiativ og viser at du fortsatt vil snakke med han. Etter hvert vil det kanskje bli naturlig å prate sammen på skolen også.

Terskelen for å prate på snap er lavere enn terskelen for å prate i virkeligheten. Derfor tror jeg det er fint at dere bare prøver å bli kjent, så er jeg sikker på at det blir mindre skummelt med tiden. 

Jeg legger ved flere nyttige artikler. 

Lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer

Hvordan få han/henne interessert?

Jente ligger i gresset (colourbox.com)

Er du forelsket, men føler deg usynlig i hans/hennes nærvær? Eller sliter du bare med å komme ut av vennesonen? Av og til gjelder det bare å være litt tøff og tørre å være seg selv. Ung.no gir deg tips til hvordan du kan vekke interessen!

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse