Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten oppfører seg annerledes når andre er tilstede.

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Jeg lurer på en ting. Jeg er sammen med en jente,men hun er ander ledes på jobbe tiden enn fritiden og vis det er flere folk rundt. Når vi er alene da flørter hun og gjør andre ting.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så leit å høre at du befinner deg i en slik situasjon. Jeg skjønner godt at det ikke er noe hyggelig å tilbringe tid med en som forandrer seg når hun er sammen med andre. Først og fremst tror jeg du må vurdere om dette er en jente du ønsker å satse på. Hvis du vil gi henne en ekstra sjanse, foreslår jeg at du snakker med hun om situasjonen, og forklarer at du synes det er leit at hun oppfører seg som hun gjør. Selv om det kan være skummelt, synes jeg du skal snakke med henne ansikt til ansikt og ikke på melding; da vil hun kanskje forstå at du mener alvor. Hvis hun virkelig bryr seg om deg, kommer hun til å høre på deg og ta seg sammen. Gi det litt tid, og se om oppførselen hennes blir bedre.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Å ha kjæreste

par (colourbox.com)

Det er godt å ha en kjæreste! En som er din, og ingen andres. Men hva er det som er så bra med kjærester? Hva synes du? Del dine erfaringer i kommentarfeltet!

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse