Hopp til hovedinnholdet

Vil bli sammen med han 

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Elsker denne siden, den har hjelpet meg veldig mye! Jeg og en gutt har vært bestevenner siden vi var små. Da vi startet i 7.kl hadde han slått opp med kjæresten sin. Noen måneder senere begynte han å ta hånden rundt meg og vi fikk sikkelig bra kontakt. På nyttårsballet så han på meg hele tia og spurte om vi skulle danse sammen. Og det gjorde vi. Problemet er at jeg har forelsket meg i han. Og mener selv at det ikke er noe lurt å bli sammen med han. Fordi for det første liker bestevenninna mi han og de er Ex-er, for det andre snakker han med mange andre jenter fra andre plasser enn der vi bor. Jeg har kysset han på nødt eller sandhet. Men greia er at Je ikke klarer og slutte å tenke på han! Jeg har veldig lyst til å kysse han igjen! Men venninna mi ble lei seg forrige gang vi gjorde det, så føler jeg ikke Kan. jeg skulle så gjerne blitt sammen med han! Men som sagt, føler jeg ikke kan. Hva skal jeg gjøre??

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Beklager sent svar! 


Jeg skjønner at du ikke vil såre venninnen din, og at dette gjør det vanskelig å finne ut av ting med denne gutten. Det høres ut som om dere begge liker hverandre, og at det kanskje kan være noe i mellom dere. Om du snakker med venninnen din, og forteller hva du føler, så tror jeg med litt tid, at hun kommer til å respektere dette. Dette er vanskelig fordi venninnen din kommer nok til å bli såret, hvis du blir sammen med han. Men du må nesten bestemme om hva du vil. Om du verdsetter vennskapet deres såpass, at du holder deg litt unna, og kanskje tar det litt med ro. Uansett, så synes jeg du skal snakke med henne. Det kan hende at hun ikke synes det er så farlig som du tror :-) 

 

Under er noen lenker som jeg håper kan være til hjelp. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Hjerte i to (colourbox.com)

Du har lenge vært forelsket i en person. Problemet er at bestevennen din også er forelsket - i den samme som deg! Hva skal du gjøre? Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen, eller er det første mann til mølla? Og hva vil i så fall skje med vennskapet?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse