Hopp til hovedinnholdet

Jeg har kommet nær en gutt, og vi har hatt det kjempe gøy. Men jeg føler at jeg har mistet en god venn, er det min feil?

Jente 20 år
 

Spørsmål

hei, jeg ble ganske close med en gutt nå nylig. han spurte meg på kino en gang og jeg inviterte 3 venner med meg. og så spurte han meg om og dra ut på kjøre tur og jeg ble med alene og hadde det kjempe gøy. dagen etter på spurte han om og se film og jeg sa ja men jeg inviterte en annen venn med meg da også. tre dager senere spurte jeg han "keen på og se film?" og han sa "hva er det du egentlig vil med meg" og sa at han ikke skjønte hvorfor jeg var så gira og at han var confused. jeg droppet han noen dager og på lørdagen igjen spurte han om og se en film på kino men jeg sa nei siden jeg hadde andre planer. dagen etter på spurte han om jeg ville bli med ut men det skjedde aldri til slutt (idk why) og helgen etter var han SÅ snill at han hentet meg fra en fest og kjørte meg hjem og ville ikke la meg betale en gang. jeg føler meg veldig lei meg fordi jeg føler at jeg har mistet en god venn og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. føler meg nesten trist hele tiden nå. har jeg gjort noe feil?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg får inntrykk av at begge dere er interessert i hverandre og ønsker å ha et forhold. Problemet er hvordan dere skal få det til å fungere, uten at det skal bli for plagsomt. Forstår jeg deg rett?

Ut ifra det du skriver ville jeg rett og slett tatt en prat med han og hørt hva han føler. Det virker som det er litt misforståelser her og der, men det virker som begge parter ønsker at noe skal skje. 

Du kan også ta en prat med helsestasjonen for ungdom som kommer med verdifulle råd. Hvis du synes det er vanskelig å snakke om kan du chatte med røde kors (kors på halsen). 

Hvis det var noe som var uklart her, er det bare å sende inn et nytt spørsmål. 

Jeg har troen på deg! Stå på!

 Hilsen ungdomsredaksjonen. 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Hvordan takle å bli avvist?

Gutt sitter i en trapp og er deppa (colourbox.com)

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? Husk at man ikke kan bli likt av absolutt alle. Hva kan du gjøre?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse