Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg vise noen at jeg liker dem?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er forelsket i en jente, og jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg skal vise at jeg er interessert i hun. Jeg lurer også på hvordan jeg evt kan se om hun liker meg tilbake. Vi ser hverandre ganske ofte på skolen, og vi er sammen av og til på fritida med andre venner.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det åpenbare svaret ville kanskje være å fortelle henne rett fram hva du føler for henne å håpe på det beste. Dette tenker du nok er ganske kleint, å det er fullt forståelig.

Nå vet ikke jeg hvor godt du kjenner henne, men uansett så er det bare å snakke mer med henne. Gi henne mer oppmerksomhet. Når dere er sammen med andre venner, prøv å sett deg ved henne, snakk med henne. Still spørsmål og lignende. Om hun er interessert vil hun nok bite på etterhvert. Hvis hun er lite responsiv og kommer med korte svar og kanskje ikke spør så mye tilbake, så er det nok en sjanse for at hun ikke er så interessert. Hvis det har seg sånn at hun virker interessert, når det føles komfortabelt, kan du jo be henne ut?  

Husk at det er viktig for begge parter å bli kjent før man går videre på noen måte.   Lykke til! 

 

 

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse