Hopp til hovedinnholdet

Jeg er liker en gutt, og han sa at han ikke liker meg, men jeg tror han egentlig gjør det. Kan jeg snakke med han om dette?

Jente 13 år
 

Spørsmål

jeg liker en gutt i parallell klassen min, men han liker ikke meg. jeg har en følelse at ham kanskje liker meg litt. han sender meg ofte flørtete blikk og smiler til meg ver gang jeg går forbi han. jeg har fått klemmer av når jeg har gått rundt skolen. venninna mi har spørt for ca. 2 månder siden om han likte meg men han sa nei. men jeg tror fortsatt at han kanskje er hemmelig forelsket i meg... jeg vet ikke om jeg skal spørre han ellerno. kan dere hjelpe meg? jeg må på en måte snakke med han... hjelp?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

De tingene du nevner her om måten han oppfører seg rundt deg kan jo være tegn på at han liker deg. Jeg foreslår at du ikke nødvendigvis spør direkte om han liker deg tilbake, men at du i det minste begynner med å snakke med han mer, på skolen og på sosiale medier osv.. Når dere skaper sånn kontakt så kan det utvikles noe mer enn vennskap eller generell kjennskap mellom dere, og det kan rett og slett bli romantisk mellom dere! Hvis dere snakker mye, så er det en god sjanse for at han begynner å like deg, om han ikke allerede gjør det. 


Skal legge noen artikler under om dette, så du kan få litt tips til hvordan man skal tørre å snakke med den man liker, om man er litt nervøs. Dette ordner seg nok. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Hvordan få noen til å like deg

Omriss av tegnet hjerte (www.colourbox.com)

Råd for å få noen du liker til å like deg og kanskje til og med bli din kjæreste.

Av Emilie, ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse