Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke om gutten jeg liker, liker meg tilbake.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Gutten jeg liker pleier å ta mobilen min i friminuttene og prøver å få meg til å le og sånt. Han sier sånn at jeg må gi han en kos eller kysse han på kinnet får å få tilbake mobilen min. Han ler av ting jeg sier som egentlig ikke er morsomt. Liker at han har mye selvtillit og ikke bryr seg om hva folk synes om han. Jeg er så usikker på om han liker meg eller ikke det er det. Siden han har aldri hvert i et ordentlig forhold så han pleier å tulle litt med alle, men når jeg er med vennene mine er det alltid meg han tuller med så blir jo glad. Men han er litt kåt også så vet ikke om han bare bruker meg eller ikke. Vi var sammen og hang med noen andre så sa han sånn at han ikke burde klipt seg og jeg sa noe lignende og venninnen min bare nei du er fin og jeg hadde i en hestehale så dreiv han å pirket på håret mitt og jeg ble så glad og han tok meg under hakken sånn at jeg skulle se han i øyene og han bare stirret meg i øyene, hvorfor? skjønte ingenting. Han bare stirret og smilte til meg.?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmål og at du henviser deg til ung.no!

Det er helt normalt å være litt usikker på om noen liker deg eller ikke, men ut ifra hva du skriver kan det absolutt virke som om han har et godt øye til deg. Du skriver at han tuller med deg, ler av det su sier, søker øyekontakt og holder på med håret ditt. Alle disse tingene er gode tegn på at han kan være interessert i deg. Jeg anbefaler deg å lese vedlagt artikkel for flere tips og ting du kan se etter.  

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse