Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg starte en samtale over SMS/Snapchat med en gutt jeg liker?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente på 14år. Jeg snakker med en gutt på snapchat. Vi begynte å sanakke sammen for ca 2mnd siden. Jeg tror jeg liker han. Hver gang han sender meg en snap får jeg sommerfuler i magen, men når jeg åpner snappen står det `streak`. Jeg sender bilde tilbake men da svarer han ikke meg. Jeg sender han snap hverdag for å prøve en samtale,men han starter aldri en med meg. Hva skal jeg gjøre for at han skal like meg? Jeg spurte om han ville møtes en gang og da svare han ja. Jeg prøver ikke å mase men har lyst til å prøve å få et forhold med han eller at han skal like meg. Jeg vet ikke om han liker noen eller driver med noen, men jeg tørr ikke å spørre han. Har dere noen tips til hva jeg kan skrive til han, når jeg skal stare en samtale

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss!

Jeg kan forstå at det kan være vanskelig for deg å få kontakt med han hvis han ikke svarer. Men du kan allikevel gjøre noen grep for å klare å få kontakt med han. 

Her er noen tips til hvordan du kan flørte litt via SMS/Snapchat:

  • Send små hyggelige meldinger som får han til å føle seg bra på en positiv måte
  • Tilpass hvor mye du skriver til han i forhold til responsen du får. Hvis du ikke får svar med engang, ikke gi opp, men send heller en hyggelig melding i blant.
  • Ikke være klagende, negativ og fornærmede i meldingene du skriver. Du vil jo virke så attraktiv som mulig. 
  • Ta en titt på artikkelen nedenfor med flere tips til hvordan du kan prate over SMS.

Nå vet jeg ikke om hvor godt dere kjenner til hverandre fra før av men om dere er godt kjente kan du jo bare spørre om å møte han en dag. Hvis ikke dere er så godt kjente anbefaler jeg deg å starte rolig med SMS/Snapchat og ta det videre steget når du føler deg klar for det. 

Masse lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse