Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor har han begynt å flørte med meg igjen og hvorfor gjør han det?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en 15 år gammel jente som var sammen med en gutt veldig lenge. For ca. 6 måneder sider var vi på en date som ikke gikk så veldig bra, det var stille hele tida... etter det sluttet han plutselig å snakke med meg. Han sa ikke hvorfor, men en stund senere baksnakket han meg og utedtengte meg. Da ble jeg både sur på han men også veldig lei meg fordi jeg elsket han og han elsket meg. Nå han han plutselig begynt å være snill igjen, han prøver til og med å flørte, men jeg svarer ikke eller svarer ftekt tilbake fordi jeg fortsatt er sur på han, men samtidig fortsatt liker han! Hva bør jeg gjøre og hvorfor gjør han dette? Takk for svar.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei! 

Takk for at du sender inn spørsmål til oss. 

Jeg forstår veldig godt at du er sur på denne gutten, måten han behandlet deg på er overhode ikke grei. Man kan ikke plutselig bare slutte å snakke til den man er sammen med etter en mislykket date, da er kanskje ikke forholdet så bra i utganspunktet. 

Grunnen til at han nå har begynt å flørte med deg kan være sammensatt. Det kan nok ha noe å gjøre med at han nå savner deg eller at han angrer på måten han var på, samtidig så kan det være fordi at han bare vil flørte men ikke ha et forhold. Det er viktig at du husker på at det var en grunn til at det ble rart mellom dere og at han har tross alt behandlet deg svært dårlig. Har han forandret seg veldig siden da, eller er han enda den samme? Uansett så er det ikke sikkert at forholdet mellom dere ville bli slik som det var tidligere. Når det er sagt så kan forholdet deres også fungere fint, men da er det viktig at dere er tydelige med hverandre og at dere er klare over hvilke forventninger dere har til hverandre. 

Jeg synes du skal snakke med han og finne ut hva han egentlig vil. Samtidig så er det viktig at du bruker tid på å finne ut av hva du vil selv. Du fortjener en gutt som behandler deg bra og som verdsetter deg, ikke en som baksnakker deg. 

Jeg legger ved to artikler som du kan ta en titt på.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no  

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

Bli bedre kjent med kjæresten din

Gutt hvisker til jente (colourbox.com)

Noen kjenner hverandre godt og vet alt om kjærestens ønsker og behov. Andre vet ikke så mye. Kanskje kan det å bli litt mer kjent med andre sider av kjæresten gjøre at forholdet blomstrer?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse