Hopp til hovedinnholdet

Hvordan bli kjent med en gutt?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Eg liker en gutt som er tre år eldre enn meg. Eg har vært forelsket i han siden januar men jeg kjenner han ikke. Han er skjønn og ser hyggelig ut. Eg og vennene mine prøver på mye for at eg skal bli kjent m han så idag gikk vi bakk han på vei hjem og da snakket meg og vennene mine litt høyt sånn at han skulle høre oss men han snudde seg mange ganger og den ene vennene min sier at han blikket meg. Tror ikke helt på d men hvis han gjor d tenk om han tenkte rart om meg!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Du skriver at du liker en gutt som er tre år eldre enn deg. Du forteller at du har vært forelsket i han siden januar, men at du egentlig ikke kjenner han. Du skriver at du og vennene dine prøver mye forskjellig for at du skal bli kjent med han, og at du i dag gikk bak han på veg hjem og snakket høgt sånn at han skulle høre dere. Han snudde seg flere ganger, og venninnen din sa at han "blikket" deg. Du bekymrer deg for at han skal synes du er rar. 

Det virker som om det er viktig for deg å bli kjent med denne gutten. Det er flere ting du kan gjøre for å vise at du liker han. Kanskje føler han det samme, ihvertfall vil han få vite hva du føler. Du må by på deg selv, gjerne prøv å få blikkontakt med gutten. Prøv å finne felles interesser. Det kan være akkurat det som trengs for at dere skal få bedre kontakt.

Det beste tipset jeg har er at du må være deg selv. Det er det viktigste. Man merker det veldig godt når noen prøver å være noen de ikke er. Det finnes ingen bedre måte å vise at du er interessert, enn å virkelig vise at du vil bli bedre kjent med han. Dere kan se en film hjemme hos en av dere, gå ut å spise lunsj eller lignende. 

Begynn å snakk med han og vis initiativ. Lykke til!

Jeg legger ved en artikkel jeg synes du bør lese.

Hilsen ungdomsredaksjonen i ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse