Hopp til hovedinnholdet

forelsket

Jente 13 år
 

Spørsmål
Hei=)
hvor skal jeg begynne?:P
ja ok... jeg går i 8ende klasse og i klassen min eet en gutt som er veldig sjenert han tørr ikke å snakke med jenter,men han er nydelig fin nesten alle jenter i klassen er forelsket i han, til å med jeg også eller jeg blt for ikke så lenge side det kjedde faktisk på juleball=)
jeg kledd på med ganske fint,sminket meg osv...
den kvelden var han ganske kjekk, men han dnset ikke med noen til ei jente i 10ende spurt han om han villa dans med henne for at hun så at han var alene så danset de så spurt jeg han om han ville dans og han sa ja og vi danset, men gjett hva kjekke rett før ballet var over de som var ansvarlig skulle si hvem var den fineste jente og den kjekkeste gutten , først sa de den kjekkeste gutten og det ble han som år i klassen min og var det tiden da de skulle si hvem var fineste jente og det vart meg. vi finste paret som vant skulle danse sammen så danset vi sammen, den dagen ble jeg sikkelig forelsket i han, jeg forstår ikke, liker han meg? han bruke å se litt rart på meg noen ganger? og prør bestandig å snøbase meg! liker han meg tru? hva skal jeg gjøre jeg elsker han
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Så koselig! Det kan virke som om denne gutten liker deg også. Kanskje du kan prøve å være rundt han, snakk med han, vær interessert i det han liker, og det han gjør, og se litt ekstra på han. Hvis du får signaler tilbake, liker han nok det også! :)

Lykke til!

Vennlig hilsen
ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om dine rettigheter?

Har du rett til å være sammen med foreldrene dine?