Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg få en gutt jeg snakker med til å snakke med meg ansikt til ansikt, og ikke bare på sosiale medier?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei eg er ein jente på 15 og har begynt å like en gut som eg trur liker meg og. Prøver å få kontakt med han på skulen og få han til å sjå meg, men som eg ser så ser han meg ikkje. Venne mine seier at han ser på meg og, men mesteparten av vennskapet er bygd opp av Snapchat. Mine spørsmål er då: korleis skal eg få han til å sjå meg og bli kjent med meg? Korleis skal eg få forholde personlig og snakke "face to face" og ikkje på telefon uten at det blir kleint? Det virker alltid som om det er eg som tar skrittene framover for oss og ikkje delt

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er bra dere har klart å starte litt kontakt med hverandre, selv om den bare baserer seg på sosiale medier. Det er bra, fordi det betyr at du ikke må starte fra bunnen med denne gutten. 

Du kan du snakke med han om dette på Snapchat, og si hva du føler. Det kan jo hende det løser situasjonen. Eller så kan du prøve å være modig å prøve å gå opp til han selv. Du kan prøve å gå opp når han står alene, slik at det blir litt mindre press enn om han var med vennene sine. Så kan du kanskje prøve å se litt på han først, og se om han ser på deg tilbake. Om dere får litt blikkontakt, så kan du smile og gå opp til han. Så kan du kanskje prøve å spørre noe enkelt, som hva han har til neste time eller noe slikt. Da er du plutselig i gang, og da blir det enklere å snakke med han til neste gang. 

 

Jeg tror en av disse mulighetene kan funke. Håper det ordner seg. Lykke til. 

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan få han/henne interessert?

Jente ligger i gresset (colourbox.com)

Er du forelsket, men føler deg usynlig i hans/hennes nærvær? Eller sliter du bare med å komme ut av vennesonen? Av og til gjelder det bare å være litt tøff og tørre å være seg selv. Ung.no gir deg tips til hvordan du kan vekke interessen!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse