Hopp til hovedinnholdet

Vil jenta jeg var sammen med komme tilbake til meg en gang?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei! Kjæresten min slo opp får en uke siden. Hun sa hun slo opp fordi hun ville videre. Hun sa hun fortsatt var glad i meg. Vi hadde det kjempe fint og på den tiden hadde jeg aldri trudd det kom til å bli slutt. Så begynte hun og like bestevennen min. Hun sa det til meg litt etter og da fikk hun veldig dårlig samvittighet. Forholdet vårt ble mye dårligere etter det. Så slo hun opp. Jeg ble så klart veldig lei meg. Men litt senere sa hun sannheten om hvorfor hun slo opp. Hun sa at det var helt forferdelig og være sammen med meg og ha dårlig samvittighet fordi hun likte bestevennen min. Jeg sa det ikke gjorde noe. Hun er ikke sur på meg eller noe, men hun er veldig forelsket i vennen min. Men hun er fortsatt veldig glad i meg, og tror faktisk at hun angrer litt. Men selv om hun angrer er hun så og si sammen med vennen min nå. Så det jeg egentlig lurte på var om hun kanskje vil tilbake til meg en gang? Takk på forhånd. Dere har hjulpet meg så mye. Takk

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss! 

Kjærligheten kan være både god og vond, med oppturer og nedturer. Noen ganger sier det bare "krasj". Ettersom det jeg leser virker det som om du har et veldig godt forhold til henne etter alt som har skjedd. Det er veldig bra! Om hun vil komme tilbake til deg er litt vanskelig å si, men jeg vil tro at med tid kan hun bli din. 

Det som er smart å gjøre er bare å være snill og hyggelig som vanlig, men du kan gjerne prøve å flørte litt ekstra. For eksempel å gi henne blikkontakt er en veldig effektiv flørtemåte. Men pass på, kanskje det lureste er å holde seg litt lavt i terrenget om hun liker vennen din.

Du kan kanskje også ta en prat med vennen din og høre om han liker henne. Det du kan spørre om er om denne jenta kommer til å ødelegge vennskapet dere har. Det du spørre deg selv er om du kommer til å bli såret om de blir kjærester. Må du forberede deg på det.

Jeg legger ved noen linker nedenfor som du kan ta en titt på.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Hjerte i to (colourbox.com)

Du har lenge vært forelsket i en person. Problemet er at bestevennen din også er forelsket - i den samme som deg! Hva skal du gjøre? Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen, eller er det første mann til mølla? Og hva vil i så fall skje med vennskapet?

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse