Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt å bli kåt på andre jenter enn kjæresten min?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Er det normalt og bli kåt av andre jenter en kjæresten min? Og eg forteller kjæresten min at eg blit kåt av andre jenter sol har deilige kropper... trur ikke hun bryr seg..

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 17!

Takk for spørsmål.

Ja, det er helt normalt å bli kåt på andre enn kjæresten sin. Både gutter og jenter kan oppleve at andre enn kjæresten er kåt og tiltrekkende. Noen koser seg med fantasien om en annen når en onanerer eller har sex med kjæresten sin. Andre kan synes det er problematisk å ha slike fantasier og følelser.

Partner kan synes det er helt ok å vite om at en blir kåt på andre, men noen kan bli veldig sjalu og bli redd for at en ikke er så tiltrekkende lenger. Forteller en kjæresten sin om at en liker andre, er det viktig å også fortelle at du liker kjæresten din og blir kåt på henne også. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen Sexologisk rådgiver

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell lyst

Par i senga Colourbox.com)

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt. For noen kan seksuell lyst føles som et problem - enten det er for mye eller for lite av den. Kjenner du deg igjen?

Les mer

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalu (colourbox.com)

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse