Hopp til hovedinnholdet

Jeg har lagt til en fyr jeg møtter for litt siden på facebook som enda ikke har svart på forespørselen.

Jente 20 år
 

Spørsmål

Jeg møtte en fyr for litt siden, Og ble veldig tiltrukket av han. Han er litt yngre enn meg, men problemet er at ham kommer fra Amerika, og at vi er litt i slekt(altså, jeg er firmenning med mora hans). Sendte ham venneforespørsel på Facebook, men han har ikke svart enda, Lurer liksom på om det er pga at han nemte at han ikke visste hvordan han skulle stave navnet mitt, Og fordi profilbildet mitt egentlig ikke ligner på meg(altså, han så meg nesten bare uten sminke, og på profilbildet hadde jeg mange lag av sminke, øyenbryna hadde en annen form og farge osv... Jeg er flink til å skape illusjoner osv + at jeg hadde en halvrar vinkel) Jeg er venn med 6 av hans Amerikanske slekt på face da., Men jeg sendte venneforespørsel til før jeg ble venner med di, så da hadde vi 0 felles venner. Uansett, føler meg litt rejected, og vet ikke hva jeg skal gjøre, også på om det er lurt siden haner sp langt vekke, og vi er litt i slekt hva skal jeg gjøre nå? Tenker på å legge han til på messinger

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Først å fremst så er det ikke sånn at dere er så veldig nært beslektet, så om den biten føler rar eller ikke er eventuelt det noe dere måtte ha funnet ut av om var OK eller ikke selv. Jeg kan dog forstå at dette med avstand er problematisk, men det er jo ikke noe som er et stort problem enda. Det er ingenting i veien med å bare prate med noen i begynnelsen for å finne ut av om man liker deg bedre etterhvert uansett. Om ikke annet kan det jo være at dere blir gode venner og har noen gode samtaler.

Jeg kan ikke svare på hvorfor han ikke har svart på forespørselen, men jeg kan forstå at det kan være litt kjipt. Jeg tenker imidletid at du kanskje skal være litt mer tolmodig. Kanskje har han ikke sett den enda, eller kanskje han er usikker på samme måte som deg. Det er ikke godt å si. Det går jo selvsagt også ann å sende en melding til han for å høre om hvorfor han ikke vil godta. For alt han vet så ønsker jo også du at dere bare skal være venner og å ha noen å prate med.

Jeg ønsker deg lykke til å håper du finner ut av det.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse