Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i bestevennen min.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg er en jente på 14 år.Om en uke skal klassen min på leirskole.Jeg tenker mye på det.Fordi forrige gang vi var på leirskole var det veldig gøy,vi lekte nøtt eller sandhet hver kveld.Og jeg vet at det kommer til å bli sånn nå og.Også er det en gutt i klassen min,som jeg er veldig,veldig forelsket i.Sånn skikkelig,Det er liksom sånn at jeg kan se for at vi skal gifte oss og få barn.Men problemet er bare at vi er bestevenner.Men jeg vill være mer en bare det.Og derfor har jeg tenkt litt.Å kom fram til at det kunne ha vært romantisk å kysse han på leirskolen.Å da mener jeg ikke sånn når alle ser på,jeg tenkte liksom at jeg kunne prøve å få han litt ut av folkemengden,kanskje bare si kan jeg få snakke litt med deg litt her borte alene? Også når vi blir alene så kysser jeg han. Men burde jeg liksom flørte med han før jeg kysser han?Å om han viser at han er inntresert tilbake,og vill kysse meg,skal jeg bruke tunge?Eller burde jeg glemme hele planen og si hva jeg føler for han?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til ung.no

Du skriver at du er en jente på 14 år. Om en uke skal du på leirskole med klassen din. Det er en gutt i klassen din som du er veldig forelsket i, og dere er bestevenner. Du har lyst til at dere skal være noe mer, og du har lyst til å kysse han. Du lurer på hvordan du skal gjøre det.

Så koselig at du har blitt forelsket!  

Om du har lyst til at du og bestevenninnen din skal være kjærester, er det nok bare å snakke med han om hva du føler. Uansett om han føler det samme eller ikke, vil han nok forstå. Om du ikke har inntrykket av at denne følelsen er gjensidig kan det kanskje bli litt rart mellom dere, om du føler at du blir avvist. Kanskje er dere fortsatt like gode venner etter dette, men dette er ikke sikkert. Kanskje føler han det samme? Om du bør ta sjansen på å spørre han, er kun opp til deg. Kanskje kan du begynne å flørte litt med ham, og så se an reaksjonen hans.

Om du har lyst til å kysse ham, synes jeg du skal gjøre det. Det er likevel kanskje greit å flørte litt med han for å se hvordan han reagerer. 

Om du vil ta sjansen eller ikke er opp til deg, men tenk etter hva du ønsker. Kanskje kan du se etter noen tegn på om han liker deg også. 

Jeg legger ved noen artikler jeg synes du bør lese.

Lykke til med kjærligheten!

Hilsen Ungdomsredaksjonen i ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse