Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få han tilbake? 

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg er forelsket i en gutt og han vet at jeg liker han. Vi har vært sammen før. Det var for så hvit jeg som slo opp, men jeg savner han veldig. Hva må jeg gjøre for å få han tilbake? Jeg savner han veldig!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er helt normalt å savne noen som man har vært veldig glad i. Hvis du nå har innsett at du fortsatt liker han på den måten, så synes jeg bare du skal si det til han. Fortell han hva du føler :-) Da slipper du å gå rundt og lure på om det kunne ha vært noe! Hvis dere har vært sammen før, så er dere nok fortsatt glad i hverandre begge to. Så det kan jo hende at dere kan bli sammen igjen. Men den eneste måten å finne ut dette på, er nok å si hva du føler til han! :- )

Gjerne snakk med venninner, familie eller andre du stoler på om dette også. Det kan være godt å få luftet følelsene litt, og kanskje du også kan få noen gode tips :-) 

 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse