Hopp til hovedinnholdet

Hva betyr det når han liker bilder av andre?

Jente 18 år
 

Spørsmål

Eg er forelsket i en gutt han er ligga gammel som meg. Eg lure på noe når gutten du liker, liker bilder av andre jenter en deg ka betyr det? han har sendt fire snapchat filmer til meg. men det har han ikkje gjort før. han liker ikkje mine bilder, ingen har han likt. Eg sende skjer til han men han svarte en gang men svare ikkje meir når eg sender det. Han ser alltid storyen min på snapchat. Eg sendte på facebook til han hei, men han svarte ikkje men såg den. Filmen han har sendt er ting han gjer er det flørting når gutten du liker sender filmer av det dei gjer? Eg er leie av og vente på den rette eg håper det er den rette nå. Eg har gått rett på dei andre guttene eg likte så eg er redde får det skjer igjen. Så begynner eg jo på folkehøghskole og eg håper han begynner og visse det då. Han har svart en gong eg sendte skjer då svarte han. Håper på snart veldig snart.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Beklager sent svar! 

Det er ikke så lett å si akkurat hva han mener eller tenker, sett utifra snapchat og hvilke bilder han liker og ikke, dessverre. Den eneste måten å finne ut om han liker deg eller ikke på, er nok å snakke med han og bli bedre kjent :-) Om dere blir litt bedre kjent, så kanskje det er litt lettere og bare spørre han om han liker deg, og ta det første steget! 

Men jeg synes ikke du skal fortvile, når det kommer til å finne den rette. Du er ung, og du fortjener en ordentlig gutt. Det er ikke noe vits å stresse med å finne den "rette". Du kommer til å finne en kjempesnill gutt, men det er ikke sikkert at det er akkurat nå det skal skje! Under er noen lenker som jeg håper kan være til hjelp. 

 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Hvordan få han/henne interessert?

Jente ligger i gresset (colourbox.com)

Er du forelsket, men føler deg usynlig i hans/hennes nærvær? Eller sliter du bare med å komme ut av vennesonen? Av og til gjelder det bare å være litt tøff og tørre å være seg selv. Ung.no gir deg tips til hvordan du kan vekke interessen!

Les mer

Hvordan takle å bli avvist?

Gutt sitter i en trapp og er deppa (colourbox.com)

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? Husk at man ikke kan bli likt av absolutt alle. Hva kan du gjøre?

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse