Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor faller man tilbake til de man pleide å holde på meg?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hvorfor faller man tilbake på de man pleide å holde å med? er en gutt som jeg har holdt på med før, men vet innerst inne at jeg antagelig ikke ville blitt sammen med han. Men klarer liksom ikke bestemme meg, som gjør at jeg føler jeg spiller meg selv og han på samme tid. Han er veldig hyggelig,men når vi prater sammen blir det alltid litt mer enn bare "venner" liksom. blir veldig forvirret over hva jeg føler selv. Aner ikke hvordan jeg skal finne det ut. Det var en lang stund hvor vi ikke prata sammen lenger, og nesten hver dag tenkte jeg på han. Vet ikke om det var fordi jeg likte han eller fordi jeg ikke liker å miste folk. Har aldri likt følelsen av "å ikke bli likt" av folk. Har dere noen gode tips til hva som kan hjelpe meg?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Du er nok ikke den første som lurer på nettopp dette. Jeg tror mye handler om at det er trygt og kjent, i tillegg til at man slipper å gå ut av komfortsonen. Det er også en sjanse for at du ikke er helt klar for å gi slipp, og at det er grunnen til at det føles vanskelig. 

Mitt tips til deg er at du gir deg selv en tidsperiode(feks to uker), der du forsøker å finne ut av hvor du vil med dette. Prat med han, se om det kunne blitt noe mer mellom dere denne gangen. Ender du med at dere ikke er noen god match vil jeg anbefale deg å gå videre. Da har du gitt det et forsøk! 

Det gjør litt vondt å gi opp noe som har vært kjent lenge, men dere kan fortsatt være venner selv om dere ikke holder på?

Lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse