Hopp til hovedinnholdet

Jeg har ikke fått svar på en venneforespørsel jeg sendte til en gutt jeg liker, så jeg sendte en melding. Har jeg tabbet meg skikkelig ut?

Jente 20 år
 

Spørsmål

Jeg la til en fyr på face, som jeg har snakket med bare litt, men liker ganske godt, han bor i, og er fra Amerika da... Men jeg er redd jeg gjorde en tabbe, etter litt over 2 uker uten svar sendte jeg han denne meldingen: "Hey, (hand navn) Hope You're doing great! I just remembered, I sent you a friend request for like forever ago, and it doesn't seem like you replied yet. So I was just wondering if I should delete it or not, or if you're planning on declining/accepting it anytime soon? Good if you'd let me know :) " Det har jo gått hvertfall en og en halv dag siden jeg sendte det, og han har ikke sett det, han er sikkert ikke mye på face. Og jeg føler meg shit og pushy pga det jeg sendte, han kommer jo til å se det en gang. Har jeg tabbet meg skikkelig ut??

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss.

Jeg forstår at det er frustrerende å ha sendt en melding som du angrer på og at du er redd for å fremstå som masete. Likevel så er det jo sånn at det ikke er så mye å gjøre med en melding som allerede er sendt. Forhåpentligvis, og antaglisvis, så syntes han bare det er hyggelig at du har spurt om dere skal være venner. Det beste er nok å prøve å ikke tenke så mye mer på det og heller vente til han har sett meldingen for å se hva han svarer. Prøv å ikke tenk på det kjipest mulige scenarioet før du har fått svar. Dette oppleves nok ikke like masete som du tror, og dermed er det veldig dumt å gå rundt å tenke for mye på dette før han svarer.

Jeg håper dette var til hjelp, og håper du snart får svar på forespørselen!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse