Hopp til hovedinnholdet

hvordan holdenkontakten?

Jente 15 år
 

Spørsmål

jeg savner en gutt skikkelig mye. har spurt om vi kunne finne på noe to ganger men han kunne ikke. nå i ettertid tror jeg han er litt nervøs over det, spesielt hvis det bare skulle bli oss to. plutselig nå når jeg har begynt på skolen igjen kjenner jeg skikkelig på meg selv at jeg savner han. det er lenge siden vi møttes og siden har jeg bare sett på en kamp han har spilt. jeg vil gjerna ha han som venn i livet mitt, men det er så vanskelig for jeg føler jeg maser. å så er det det at vi begge ikke liker helt å snakke på sosiale medier for det blir så upersonlig. har du noen tips til hva vi kan gjøre/hvordan vi kan møtes? er det dumt å være hjemme hos hverandre i starten?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er mange ting man kan gjøre for å holde kontakten. Om det er med felles venner eller alene bare dere to. Spør hvordan det går dersom dere ikke har sett hverandre på lenge og prøv å møtes regelmessig. Hjemme hos hverandre går nok fint. Det er vanlig at man er litt nervøs i starten men han kommer nok til å bli mer avslappet jo mer dere er sammen. Lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

Hvordan få noen til å like deg

Omriss av tegnet hjerte (www.colourbox.com)

Råd for å få noen du liker til å like deg og kanskje til og med bli din kjæreste.

Av Emilie, ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse