Hopp til hovedinnholdet

Liker han meg?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er en jente som begynte på ungdomskolen for et par uker siden og er blitt forelsket i en gutt i den nye klassen min. Mange venner og sånt påstår at han liker meg tilbake fordi han alltid flørter og smiler og sånne ting til meg og snakker masse bra ting om meg til vennene sine osv. Har vært med han mange ganger i sommerferien på besøk hos han og på fotballbanen. Han flørter alltid med meg og er alltid i nærheten der jeg er. På skolen pleier han alltid å stirre på meg og smile til meg i timene og da vi får øyekontakt så smiler han et nydelig smil til meg og kikker bort.. det er veldig søtt men han pleier også å snakke med meg og henge med meg i friminuttene og sparke meg litt forsiktig i leggen og klappe på håret mitt da vi skal inn til time. Noen ganger sitter han å slikker seg rundt munnen mens han glor på meg også. Veldig flaut men litt koselig! Lurer bare på om dette kan være tegn til at han liker meg? Jeg flørter mye tilbake og vi er ganske nære venner<3

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Ut i fra det du skriver kan det absolutt virke som om han liker deg. For meg høres det ut som om dere har god kjemi og et godt øye til hverandre. 

Et tips for å få vite om han liker deg er å hinte litt til dine følelser. På den måten kan du se om han trekker seg unna eller hinter med. Du slipper også å åpne deg selv helt opp, for så å eventuelt bli såret og sette dere begge i en vanskelig situasjon. 

Jeg legger ved flere nyttige artikler som kan hjelpe deg på vei. Ta en titt. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

Hvordan få han/henne interessert?

Jente ligger i gresset (colourbox.com)

Er du forelsket, men føler deg usynlig i hans/hennes nærvær? Eller sliter du bare med å komme ut av vennesonen? Av og til gjelder det bare å være litt tøff og tørre å være seg selv. Ung.no gir deg tips til hvordan du kan vekke interessen!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse