Hopp til hovedinnholdet

Er dette en vanlig måte for gutter å komme på hvis jenta har store pupper?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har kjæreste. En gang vi badet satt vi i sjøkanten lent bakover så puppene mine så extra store ut. Og da ble tingen hans stor. Han sa unnskyld og at det var vanskelig og kontrollere. Han sa det var fordi jeg hadde fine pupper og da ble jeg glad. Jeg spurte hvordan den ble normal igjen og da sa han hvis han kom. Jeg sa at hvis det var vanlig måtte han bare komme hvis han ville. Han ville prøve en måte han hadde hørt om. Jeg ikke trengte å gjøre noe sa han men han ville låne puppene mine. Jeg sa greit så lenge de var inni bikinien. Jeg la meg på ryggen og så stakk han tingen sin mellom puppene mine. Han presset puppene sammen og gynget fremogtilbake. Han sa han kom nå og så sprutet han masse i ansiktet mitt. Er dette en vanlig måte for gutter å komme på hvis jenta har store pupper? Og hva er vitsen med å sprute hvis det ikke er i fitta for å bli gravid? Er det sant at gutter i puberteten har mye spart opp og at de da liker å sprute på puppene og i ansiktet når de har muligheten?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 16 år.
Takk for at du skrev til ung.no
 
Hvor vanlig det er at gutter får orgasme/sædutløsning på denne måten finnes det ingen tall på. Noen liker det. Det er viktig at du vet at det er du selv som bestemmer hva du vil være med på av seksuell aktivitet. Du visste ikke hva som kom til å skje, og fikk sæd i ansiktet. Gutten burde ha spurt om han kunne gjøre det han gjorde, og forberedt deg på at han kom til å få orgasme og sædavgang. Han burde ha spurt om det var ok at sæden kom i ansiktet ditt. Det er vanlig at man snakker om den seksualiteten man skal ha. Uansett har ikke du noe ansvar for hans utløsning. Den kunne han fint ha ordnet på egen hånd.
 
Det er vanlig at man ønsker å ha seksualitet uten å ville bli gravid. Veldig mange har veldig mye seksualitet sammen og bruker prevensjon for unngå uønsket graviditet. Da er det seksualiteten i seg selv de nyter. Når man er klar for det, slutter man med prevensjon for å bli gravid.
 
Det lages sæd hele tiden og man kan ikke spare det opp. Hvis unge gutter går for lenge uten å onanere til orgasme/sædutløsning, kan de få smerter i pungen, eventuelt nattlig sædavgang. 
 
Det er vanlig at man onanerer til orgasme enten man er gutt eller jente. Noen gjør det flere ganger om dagen, og det er helt ok. Det er noen som aldri onanerer. Det er også helt ok.Det er sunt. Hjerte og kretsløpet styrkes, kroppen utskiller lykkehormoner, stimulerer immunforsvaret positivt, opprettholder sexlysten og reduserer angst og depresjoner. Det er også sunt fordi man blir kjent med kjønnet sitt og hvilke bevegelser og stimuli man liker og nyter.
Det er en selv som bestemmer over kroppen og kjønnet sitt!

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Puberteten - hva skjer?

Gutt tenker (colourbox.com)

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse