Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg vite om gutten jeg liker, liker meg tilbake?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg liker en gutt som går i same klasse som meg.Jeg legger merke til at han ser på meg av og til i timen....også klemmer han meg og sånt.Han triver og sier at han liker meg og at han er glad i meg og sånt.Og når jeg prater med andre gutter ser jeg at han ser på meg.Men han klemmer en av bestevenninne mine,men han ser at jeg ser på av og til:.jeg liker han sinnsykt mye ,men vet ikke om han liker meg,men viss jeg spør om hvem han liker kommer han sikkert til å lyve .Hva bør jeg gjøre?Hvordan vet jeg om han liker meg???

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!


Jeg tror absolutt at det er en god mulighet for at denne gutten liker deg tilbake! Du skriver at han ser mye på deg, passer på at du ser på han om han klemmer andre. Han snakker mye med deg, og er han sier til og med rett ut at han liker deg! 

Hvis du ikke vil si rett ut at du liker han så kan du jo prøve å tilbringe mer tid med han på fritiden, så blir dere jo bedre kjent og dere blir nærmere. Over tid så vil nok sannheten om følelsene deres komme frem, men du kan ta det sakte og tilbringe mer tid med han først, om du tror det kommer til å funke bedre. 

Uansett så tror jeg du har gode sjanser, og jeg synes du burde prøve deg frem! Jeg anbefaler at du leser artiklene som er under for ekstra tips. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

Hvordan få noen til å like deg

Omriss av tegnet hjerte (www.colourbox.com)

Råd for å få noen du liker til å like deg og kanskje til og med bli din kjæreste.

Av Emilie, ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse