Hopp til hovedinnholdet

Liker en en gutt på skolen. Hva skal jeg gjøre?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har en gutt som er ny på skolen vår (i mitt trinn) dessverre går han ikke i klassen min, vi har bare én time sammen i uka.. han er også spansk, han har bare gått på norsk grunnskole i 1 år, så jeg vet ikke om det er vanskelig å få kontakt med han, fordi han snakker ikke så mye. I friminuttene får vi bare øyenkontakt noen ganger. Jeg har han ikke på Snapchat eller Instagram heller, hva skal jeg gjøre? Jeg vil liksom iværtfall bli venn med han, men det er ganske vanskelig fordi jeg ser han så vidt i løpet av skoledagen

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Ikke vær redd for å snakke med han, det er ikke så skummelt som det synes å være. Kanskje han sitter og lurer på hva han skal snakke med deg om, fordi DET virker for skummelt? Snakk med han om det du vanligvis ville ha snakket om dersom en venninne satt ved siden av deg, en teit lærer, noe du liker å se på tv, en god film du har sett (kanskje han også har sett den?), spør hva han liker å gjøre.. Hva vil du vite om han? Dersom du liker han, ønsker du helt sikkert å vite mer om han. Spør han om det du lurer på :)


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Skoleelever sitter på en benk (colourbox.com)

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Hvordan få noen til å like deg

Omriss av tegnet hjerte (www.colourbox.com)

Råd for å få noen du liker til å like deg og kanskje til og med bli din kjæreste.

Av Emilie, ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse