Hopp til hovedinnholdet

Hvordan gå fram for å kysse han jeg liker?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Meg og en gutt har flørtet mye i sommer. Vi holder på med samme sport og jeg har lyst til å gå bort å kysse han. Men føler jeg må avtale litt med han siden både mine og Hannes foreldre er der alltid. Men føler det er teit å avtale..? Og isåfall hvordan skal jeg gå fram som jente for å kysse, og bør vi gjøre det helt aleine første gang?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til ung.no

Du skriver at du og en gutt har flørtet mye i sommer. Dere driver med samme sport, og du har lyst til å gå bort å kysse han. Foreldrene deres pleier å være der, så du har lyst til å avtale litt, men tror det kan bli litt teit. Du lurer på hvordan du skal gå fram for å kysse gutten, og om dere bør gjøre det alene første gang. 

Så koselig at du har funnet en gutt du liker! At dere holder på med samme sport er kjempefint, da får dere sjansen til å se hverandre ofte samtidig som dere begge gjør noe dere liker sammen. 

Du har nok rett i at det kan bli litt rart å avtale når dere skal kysse. Kanskje vil det også gjøre dere mer nervøse? Jeg tror det beste er at dere ikke avtaler kysset, men at dere heller går et sted dere kan være litt alene.

Dette kan være nesten hvor som helst. Om dere er på trening kan dere gjøre det i gangen til treningshallen eller lignende. Det er noen steder hvor det ikke passer seg så godt, men ellers kan dere kysse hjemme hos deg, hjemme hos han, i senga, på sofaen, på piknik, på brygga om sommeren osv. Det er mange muligheter!

Om du har lyst til å kysse gutten du liker, synes jeg du skal gjøre det! 

Husk å ta hensyn til den andre personen, ha god ånde og ikke ha tyggis og lignende i munnen som kan ta fokuset bort fra kysset. 

Jeg legger ved noen artikler jeg synes du bør lese. 

Lykke til og kos deg!

Hilsen Ungdomsredaksjonen i ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kyss!

Kysser (colourbox.com)

Kyss kan være et lite nuss på truten, et høflig smask på hvert kinn eller et lidenskapelig møte mellom to munner. Lær, øv og bli en god kysser.

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse