Hopp til hovedinnholdet

Liker en jente som sier hun ikke liker meg, men jeg vet ikke hvorfor. Hjelp!

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Begynte å like en jente. Vi hadde goood kjemi og så ut som at vi begynte å holde på osv. Og skulle på date. Hun sier litt før daten at hun ikke er interessert på den måten og ikke vil være i et forhold. Deretter sier hun at vi kan være venner, og deretter sier at hun ikke vil ha kontakt, hva kan grunnen til det være? og hvordan kan hun bli lei seg når hun ikke har følelser?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Jeg skjønner at dette kan være forvirrende for deg. Ut i fra det du skrev her så virker det som om hun fikk litt kalde føtter. Kanskje hun synes det ble skummelt at det gikk så fort mellom dere- og kanskje hun synes hun burde stoppe det helt. Eller så trodde hun at hun kanskje likte deg tilbake, men så innså hun senere at hun ikke gjorde det allikavel. 


Men som du sier- det er rart hun blir lei seg om hun aldri hadde romantiske følelser for deg til å begynne med. Tror kanskje du burde prøve å møte hun som ´venner´, for å snakke ut om dette. Om hun ikke vil det så kan du snakke over meldinger, selv om det er litt vanskeligere å snakke ordentlig ut på den måten. 

 

Tror det er viktig at du kommuniserer ordentlig med henne om hva dere begge føler, samt at du også fortsetter å holde kontakten med henne.

Dette ordner seg nok. Skal legge noen artikler under, som jeg anbefaler at du leser. Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

Ulykkelig forelskelse

Jente sitter på bakken (www.colourbox.com)

Du har kanskje opplevd at du har vært forelsket, men at personen du likte ikke følte det samme tilbake. Eller at du har ønsket å bli venn med en spesiell person, men at denne personen ikke ønsket å bli venn tilbake. Da er det viktig å huske på at det ikke er deg det er noe galt med.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse