Hopp til hovedinnholdet

Vet ikke hvordan jeg skal flørte med han eller kysse han!

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er en jente på 14 år. Har aldri hatt et ekte forhold før nå. Men jeg er redd for å flørte med han. Vet ikke hvordan jeg skal kysse han eller noe. Jeg trenger hjelp. Vi klemmer og snakker sammen. Hjelp meg.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Du sier ingenting om det er snakk om en gutt du er sammen med eller om det er en gutt du liker. Jeg får likevel inntrykk av at det er noen du kjenner litt fra før av.

Det kan føles vanskelig å kleint å flørte med noen, men det går an å gjøre det på en litt mer diskret måte. For eksempel kan det å flørte bare være å sende små blikk og å smile til den du liker når du ser han på andre siden av rommet. Eller det kan være å dulte litt tullet borti han når du går forbi han i gangen på skolen. Det handler om å vise interesse og å gjøre det på en litt leken måte. Prøv rett og slett å ta initiativ til at det er en kontakt mellom dere.

Om du kommer i en situasjon hvor det er normalt med et kyss så tenker jeg at det ofte kommer litt av seg selv. Det er nok vanskelig å forberede seg god på hva man skal gjøre. Vi har dog en veldig fin artikkel på det å kysse, som jeg legger ved nedenfor. Jeg håper dette var til hjelp og ønsker deg lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Kyss!

Kysser (colourbox.com)

Kyss kan være et lite nuss på truten, et høflig smask på hvert kinn eller et lidenskapelig møte mellom to munner. Lær, øv og bli en god kysser.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse