Hopp til hovedinnholdet

Jeg prøver å kommer over han, men han kommer tilbake igjen

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 16 år. Jeg har vært forelsket i en gutt nå i 1 og 1/2 år. Jeg har fortalt han va jeg følte face to face, men fikk ikke et skikkelig svar av han. Jeg vet ikke hva jeg skal gjør siden når jeg sir "jeg har lyst å komme meg over deg" han bare "hvorfor det" også blir det helt stille. Jeg har sakt at jeg liker han mange ganger, men han er veldig vanskelig å forstå seg på. Nå i helgen så kysset han meg også ble han sint og ignorerte meg. Jeg har blant annet blokket han på alt for å prøve å komme meg over han, men han kommer alltid tilbake. Hva skal jeg gjøre? Han reagerte på at jeg hadde blokket han.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss!

Du gjør det helt riktig å holde deg unna den du prøver å kommer over. For da slipper du å tenke på vedkommende hele tiden. Men dette kan da være vanskelig hvis han kommer tilbake til deg hele tiden. Men ut i fra det jeg leser så tolker jeg det slik at du ikke ønsker kontakt med han. Da bør du snakke med han om dette. Berette for han at du ikke synes det er kjekt med den usikkerheten og at han sender feil signaler.

Hvis du synes dette er vanskelig å snakke om kan du alltid snakke sammen med helsesøster. Hun kan gi deg gode tips og råd om hva du skal gjøre. Det hjelper godt!

Men prøv å snakke med han om dette og hvis det ikke bedrer seg kan du eventuelt snakke med kontaktlærer, sosialrådgiver eller en voksen du stoler på. Da kan de hjelpe deg.

Hvis du lurer på noe mer så er det bare å sende inn et spørsmål. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse