Hopp til hovedinnholdet

Jeg holder på med en gutt etter å bare ha kjent han en uke. Er dette for tidlig?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Jeg har kjent en gutt i 2 uker nå, og vi begynte å drive allerede etter 1 uke hvor vi hadde vært mye sammen med felles venner. Er det for tidlig å starte med å drive siden vi ikke kjenner hverandre? Jeg føler dette utvikler seg raskt, og jeg har egt ikke noe i mot det, annet enn at det virker uvanlig at forelskelse kan skje og utvikle seg så raskt? Jeg vet vi bør bli bedre kjent, men kan ikke gå inn i friendzone heller. Jeg er blank når det gjelder hvor fort man begynner å drive etter man har blitt kjent og vet ikke om det er feil å gjøre det på denne måten? Nesten litt barneskoleforelskelse ved at ting skjer fort? Eller kanskje vi er ment siden det bare har blitt sånn? Når jeg tenker over det høres det kanskje ut som han er player, men det vet jeg han ikke er. Kan dere fortelle meg hvordan jeg skal gå frem i fremtiden? Hilsen en jente som føler seg litt blank

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det at du holder på med en gutt du ikke har kjent mer enn to uker er jo selvfølgelig kjapt, men det er ikke nødvendigvis for kjapt. Hvis du føler kjemi overfor denne gutten, så er det absolutt ikke noe galt i at du begynner å holde på med han! Men som du sier, du har jo lyst til å vite bedre hvem han er og bli bedre kjent. Kanskje du kunne sagt dette til han?

Du kan si at du er interessert i han og at du også vil vite hvem han er og alt han liker og ikke liker og så videre. Det synes han nok bare er hyggelig, og jeg tror nok ikke han synes det er noe galt eller rart med å si det. Eller så kunne du kanskje bare kunne begynt å stille han masse spørsmål om ting du vil vite om han en gang dere snakker sammen. Det kan også funke storartet. 

Uansett så blir du nok mer og mer kjent med han etter hvert som dere snakker mer og mer sammen. Og jeg tror nok ikke det er en "barneskole forelskelse", som du sier, bare fordi dere kjapt fant tonen. Det betyr bare at dere har noe som kanskje er verdt å utforske! 

Dette ordner seg nok. Jeg har lagt til noen artikler under, som jeg anbefaler at du leser. Lykke til!

 

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Hvordan få noen til å like deg

Omriss av tegnet hjerte (www.colourbox.com)

Råd for å få noen du liker til å like deg og kanskje til og med bli din kjæreste.

Av Emilie, ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse