Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg si til gutten jeg liker slik at han skal forstå at jeg er ute etter et forhold?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har sagt til han jeg liker at jeg er forelsket i han, og han sa at han er forelsket i meg også. Hva kan jeg si for å få han til å forstå at jeg er ute etter et forhold? Og hvordan kan jeg spørre om vi skal møtes eller finne på noe utenom skolen?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så hyggelig at gutten du liker liker deg tilbake!

Jeg tenker at nå som du har fått en bekreftelse på at følelsene er gjennsidig så føles det kanskje enklere å ta litt ekstra initiativ også? Du trenger ikke dirkete å fortelle han at du er ute etter et forhold, men du kan heller for eksempel invitere han med på ting for å vise at du vil bli bedre kjent. Han sier jo at han liker deg også, så han vil sikker finne på noe med deg dersom du spør.

Du kan for eksempel høre om han vil være med deg å se en film på kino eller lignende? Eller kanskje er det noe dere har til felles som dere kan gjøre i sammen? Det er bare hyggelig å ta initiativ og nå som du vet at han også liker deg så tror jeg det er en god idé å spøre om han vil finne på noe!

Jeg legger ved noen artikler som kan være gode å lese og ønsker deg lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik planlegger du daten din

Kinodate (colourbox.com)

En date trenger ikke å være komplisert. Her får du en rekke tips til aktiviteter dere kan gjøre og steder å dra på date.

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse