Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene sier jeg ikke kan være sammen med han

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har begynt å holde på med en gutt og vi har snakket masse samme ogsånn. Vi visste hvem hverandre var før vi begynte å snakke sånn ordentlig sammen, så jeg kjenner han ganske godt fra før av. Det er bare et stort problem, foreldrene mine misliker han veldig sterkt, dette har med familien å gjøre og har ikke noe med han som person. Jeg sa til foreldrene mine igår at jeh hadde begynt å snakke med ham og få følelser og nå sier de at de ikke vil at jeg skal være sammen med ham mer. Dette er første gang jeg har likt noen på den måten jeg liker ham, og nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre.. værsåsnill å hjelp meg med et godt råd! På forhånd tusen hjertelig takk

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så leit å høre at foreldrene dine ikke lar deg se han! Jeg skjønner at det er veldig vanskelig. Jeg synes du har vært tøff, som har turt å snakke med foreldrene dine om dette, og det er veldig dumt at de ikke tar det så godt i mot. Jeg synes du skal prøve å snakke med noen. Det er alltid godt å snakke med noen, og kanskje du kan få noen gode tips fra de. Om det er en gode venneinne, helsesøster eller andre du stoler på :-)

Helsesøster kan jo kanskje hjelpe deg med å snakke med foreldrene dine f. eks. Foreldrene dine vil jo bare ditt beste, men det kan hende at du må snakke med de igjen, for at de skal skjønne at du faktisk liker han veldig godt! Under er noen lenker som jeg håper kan være til hjelp :-)

 

Lykke til!

 

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

10 gode tips (ung.no)

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Det kan oppleves som rart, dumt, merkelig og til og med skremmende. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse