Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min vil kysse andre. 

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente som er 13 år. Jeg har en kjæreste som er litt yngre enn meg som aldri har vært i et ordentlig forhold før. Vi har nå vært sammen i nesten 2 år og har det bra med det. Men han vill kysse og kline med andre jenter da han er sammen med meg. Også sier han til meg ble tiden: kan ikke vi ha et åpent forhold der vi kliner mest bare at vi kan kline på andre som ikke er hverandre, jeg prøver og si nei men han maser! Vil han ha meg eller bruker han meg bare da? Jeg er dødsforelsket og han er verdens snilleste gutt og kjekkeste men er redd for at dette er slutten av forholdet. Han begynte med dett for ca 2 måneder siden. Før det hadde vi det helt fantastisk og ingenting var i veien men så begynte han med dette tullet.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Om du ikke er komfortabel med det han foreslår syntes jeg du skal være tydelig på det. Da blir han nødt til å velge om han vil være sammen med deg eller ikke, og det blir enklere for deg å lese følelsene hans. Kanskje trenger han å se at du mener alvor når du sier at du ikke vil at dere skal kysse andre? Da er det viktig å være tydelig. 

Hvis han må velge mellom det ene eller det andre er det viktig å være forberedt på at han kanskje er nysgjerrig og har lyst til å utforske noe annet. Det kan være vondt der og da, men du skal ikke se bort i fra at det er fint for dere på sikt. Det er vanskelig å få et forhold til å fungere når der dras i ulike retninger. 

Jeg legger ved mange nyttige artikler du kan se på. Der kan du finne mange gode tips på veien. Hør på følelsene dine, og stå for det du mener. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Jente og gutt (colourbox.com)

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Men hvordan vite om man liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Men hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer

Er du redd for at kjæresten skal gjøre det slutt?

Par (www.colourbox.com)

Å være i et forhold kan både være tøft og fint. Å vite at du har en person som bryr seg om deg og setter deg først er en utrolig stor trygghet. Men hva hvis du begynner å tvile på at den andre fortsatt har følelser for deg?

Skrevet av ungdomsjournalist Tiril.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse