Hopp til hovedinnholdet

Jeg er usikker på hva jeg føler. 

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Eg har i snart eit halvt år no hatt følelsa for ein gutt. Han sa til meg ein dag at han og likte meg! Eg blei veldig glad men eg tenkte litt sånn "faen" eg veit ikkje heilt koffor. Eg syns kjærlighet e noe av da kleinaste so finst. Eg har aldri hatt ein skikkelig kjærast og da har allti vert eit "kleint" forhold. Eg syns ikkje eg og han eg like har da kleint men me kjem oss aldri vidare! Me e ofte ilag of har da kjekt men eg tørr aldri og kyssa han! Me har snakka om på snapchat at me begge hadde lyst og kyssa kvarandre men ingen tørr, men i går sa han at vist eg hadde vert me han akkurat då hadde han gjort da. Og no føle eg meg litt usikker på om eg like han elle ikkje, har alle tegnene på at eg like han men da e noe som føles rart! Men eg tenke på han heiletie! E litt usikker på ka eg føle

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at dette er vanskelig for deg, og at du er usikker på hva du skal gjøre. Er du usikker på følelsene dine, har du lov til å gi deg selv tid. Samtidig virker det som om du er litt redd for tanken på å ha kjæreste? Kanskje skal du stole på utgangspunktet ditt, og kaste deg ut i det. Det verste som kan skje, er jo at det ikke funker. Da har dere hvertfall gitt det er forsøk. 

Videre er det sånn at ting gjerne går seg til på veien. Det er helt vanlig å være litt usikker i starten. Noen ting er helt nytt for deg, og da er det klart at det kan være litt skummelt. Det som kan være fint med å ha kjæreste er at dere kan finne ut av de usikre tingene sammen. Da blir det plutselig ikke så skremmende. 

Se på artiklene under.

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kyss!

Kysser (colourbox.com)

Kyss kan være et lite nuss på truten, et høflig smask på hvert kinn eller et lidenskapelig møte mellom to munner. Lær, øv og bli en god kysser.

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse