Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min snakker aldri med meg er eller med meg. Hva skal jeg gjøre?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Kjæresten min som jeg har vært sammen med i litt over ett år snakker ikke med meg lenger. Og han er aldri med meg lenger. Vi er aldri sammen på fritiden, han spør aldri om å være sammen. Jeg spør han, og han svarer alltid "kanskje" også blir det ikke noe ut av, selv om han ikke har noen planer. JEg blir veldig lei meg og ensom. Føler han ikke bryr seg om meg, og han sender meg aldri melinger .

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Uff, dette hørtes absolutt ikke ut som en hyggelig situasjon. Jeg forstår det slik at dere har vært sammen et år, men at dere nå så vidt snakker sammen og at dere aldri er sammen. Dette er jo absolutt ikke slikt er kjæresteforhold skal være. Hvis han ikke snakker med deg eller er med deg, da mister dere jo tilhørigheten deres til hverandre. 


Jeg synes absolutt du må snakke med han om dette. Du må fortelle han at du trenger å snakke med han forholdet deres. Du må fortelle han alt du føler, og så må du se hva han svarer. Kanskje det er noe som skjer med han som du ikke vet om, eller kanskje han føler at han kanskje vil slå opp. Uansett hva, så må du snakke med han om det. 

Problemet deres er jo at dere absolutt ikke har noen kommunikasjon mellom dere, så det må du prøve å fikse for alt det er verdt. Du må snakke med han, fordi du kan ikke fortsette å gå rundt å ha en kjæreste du aldri snakker med som gjør deg trist. 

Jeg skal legge noen artikler under som du bør lese, så håper jeg at dette blir bedre. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse