Hopp til hovedinnholdet

Møtte en gutt på konfirmasjonsleir. Hvordan skal jeg få kontakt med han nå?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg er forelsket i en gutt som jeg møtte på konfirmasjonsleir for noen dager siden. Første gang jeg så han, så han på meg og ga meg mye oppmerksomhet. Han smilte, og humøret hans var på topp. Jeg kom på samme gruppe som han en dag. Det var sånne oppgaver som vi skulle gjøre med gruppa, og den ene var å holde hverandre i hendene. Og jeg ble veldig glad, når jeg fikk holde akk han. En dag så skulle vi spille kanonball, også ville ikke jeg det så jeg spurte om vi kunne spille stikkball istedenfor. Vi tokk sånn handsopprekning, og jeg så på han. Da tokk han opp handa, for stikkball. Siste dagen på leiren var det veldig trist. Når vi sto ute ved bussen for å dra, så jeg på han. Han sto og pratet med noen jenter. Han så blikket mitt, og så på meg tilbake. Jeg blir veldig fort flau når sånne ting skjer, så jeg så bort fort. Alt jeg fikk vite var at han het stian, og bor i Tønsberg. Jeg har funnet han på insta, men det tar lang tid før han godkjenner meg. Hva skal jeg gjøre? Vil ha kontakt☺☺☺���

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Jeg skjønner det sånn at du liker denne gutten du møtte på konfirmasjonsleiren, og at du nå har spurt om å følge han på Instagram uten at han har svart. Om han gjør det, så kan du begynne å snakke med han der. 


Hvis du vil ha kontakt med han, så må du nok tørre å ta litt initiativ. Du kan prøve å starte samtalen ved å snakke om det dere har til felles- nemlig konfirmasjonsleiren. Om han virker mottagelig til å snakke med deg, så kan du fortsette. Etter dere har snakket litt, så blir det nok lettere og lettere. 

Og om han ikke vil snakke med deg, så er det noe du må akseptere. Da må du tenke at det kommer fler gutter, og at han da ikke ser hvor bra du er og at det heller er synd for han. 

Men du burde fortsatt prøve, om du faktisk liker han. Dette klarer du, du må bare finne noe å snakke om å prøv å ha litt selvtillit. Jeg skal legge en del artikler under, som jeg anbefaler at du leser. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Hvordan takle å bli avvist?

Gutt sitter i en trapp og er deppa (colourbox.com)

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

Les mer

Ulykkelig forelskelse

Jente sitter på bakken (www.colourbox.com)

Du har kanskje opplevd at du har vært forelsket, men at personen du likte ikke følte det samme som deg. Eller at du har ønsket å bli venn med en spesiell person, men at denne personen ikke ønsket å bli venn tilbake. Da er det viktig å huske på at det ikke er deg det er noe galt med.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie.

Les mer

Hvordan få noen til å like deg

Omriss av tegnet hjerte (www.colourbox.com)

Råd for å få noen du liker til å like deg og kanskje til og med bli din kjæreste.

Av Emilie, ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse