Hopp til hovedinnholdet

Avstandsforhold 

Jente 14 år
 

Spørsmål

hei jeg er en jente på 14 år. når jeg var 6 år fikk jeg en bestevenn som er gutt. vi lkete sammen hele tiden pga faren min og moren hans var sammen. men jeg og han begynte å like hverandre når jeg ble 7 og han ble 9. foreldrene våre slo opp og vi mistet kontakten. det har gått 9 år og vi har fått kontakten igjen. jeg liker han fortsatt kjempe godt og han liker meg. men han bor i florø og jeg bor i hamar. å vi har kjempe liten mulighet for å møtes. vi har snakket litt om avstandsforhold men det blir så vanskelig. mamma liker ikke moren hans så hun er ikke så glad for det. men pappa syntes det er helt greit at jeg liker han og at vi er venner. han sier jeg må få velge hvem jeg snakker med selv. har du noen tips til alt dette???? er virkelig desperat

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Har lit vanskeligheter med å forstå hva du egt. spør om. Skjønner at dette kan være en vanskelig situasjon, men det at foreldrene deres tidligere har vært sammen ser ikke ut til å være et problem, så jeg antar at det er avstanden mellom dere som er problemet. 

Avstandsforhold er vanskelig, i vært fall hvis dere ikke har møttes siden dere var små heller. Jeg anbefaler at dere fortsetter å holde kontakten, kanskje på snap og skype. Etter vært kan dere jo prøve å møtes, du må nesten bare vente  å se hva som skjer. Beklager for at jeg ikke kunne hjelpe mer. Har egt. ikke så veldig mange gode tips på dette området, men les vedleggene og artikkelen for mer hjelp. 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

Forelsket i en venn

Gutt og jente (www.colourbox.com)

Er du forelsket i noen du allerede er god venn med? Syntes du det er vanskelig å vite hvordan du skal gå frem, eller er du redd for å ødelegge vennskapet?

Skrevet av ungdomsjournalist Julie.

Les mer

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse