Hopp til hovedinnholdet

Jeg er dødsforelsket i læreren min, har han lov å være i lag med meg?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Jeg er dødsforelska i læreren min. Jeg tror han liker meg og. Han er 37 år, og vi har klina før. Har han lov til å være ilag med meg?? Dere har jo skrevet før at lærarar ikke har liv til å ha noe med elevene å gjøre, viss dere skjønner...

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 15 år.

Takk for at du kontakter Ung.no.

Det er godt å være forelsket. Hvem man blir forelsket i kan en ikke bestemme, men man kan bestemme om man vil gjøre noe med forelskelsen eller ikke. Det er veldig stor forskjell på en 15 åring og en 37 åring.

Det er også vanlig at man kan bli forelsket i læreren sin. Det er en kjærlighet som det ikke kan bli noe av. Han er lærer og har ikke lov å starte en seksuell relasjon til sine elever. Han vil miste jobben sin hvis han innleder en relasjon til deg. Du er også under den seksuelle lavalderen. 

Det er lov å dagdrømme om læreren sin, men det kan være lurt å erkjenne at dette er noe som ikke vil bli noe av. Jo raskere du erkjenner at dette er en fin dagdrøm jo raskere vil du komme over han. Da har du større sjanse å finne en person på din alder som du kan bli forelsket i.

Anbefaler deg å lese artikklene jeg har lagt ved svaret.

 

 

Vennlig hilsen Helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse