Hopp til hovedinnholdet

Hjelp! Gutten jeg holder på med, snakker med en annen jente på samme tid.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg holder på med en gutt som jeg kommer til å bli sammen med senere (når vi har fått ordentlig kontakt. Men... han facetimer og snapper med en annen jente også som er vennen hans... men dette bekymrer meg så syyykt! (Jeg Ft ikke med han...) hvorfor reagerer jeg slik og hvordan skal jeg akseptere hennne...

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!


Uff, jeg skjønner at du synes det er litt vanskelig å håndtere det at gutten du holder på med, snakker med en annen jente. Jeg tyder det slik at denne jenta er vennen hans, og at han ikke også holder på med hun. 

Jeg skjønner at du kanskje blir sjalu på vennskapet til gutten du liker og denne jenta, men jeg tror ikke du nødvendigvis trenger å bekymre deg. Det er jo tydelig at denne gutten liker deg siden det er dere som holder på. 

Prøv å fokuser på forholdet ditt til denne gutten, og husk på at denne andre jenta mest sannsynlig bare er vennen hans og at du sikkert ikke har noe å bekymre deg for. 

Dette ordner seg nok helt fint. Jeg skal legge noen artikler til under, som jeg anbefaler at du leser. Lykke til!

 

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

Ulykkelig forelskelse

Jente sitter på bakken (www.colourbox.com)

Du har kanskje opplevd at du har vært forelsket, men at personen du likte ikke følte det samme tilbake. Eller at du har ønsket å bli venn med en spesiell person, men at denne personen ikke ønsket å bli venn tilbake. Da er det viktig å huske på at det ikke er deg det er noe galt med.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie.

Les mer

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalu (colourbox.com)

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Men hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse