Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg gjøre om jeg jenta jeg liker allerede har en kjæreste? 

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Håpløst forelskelse Jeg er forelsket i en jente som er opptatt med noen. jeg er usikker på om hun er liker meg eller ikke. Jeg har lest artikkelen deres som heter 20 ting som viser at en jente liker deg uten at det har hjelpet. Jeg tror grunnen til at det er kaos i hode er at jeg vet ikke om hun liker meg eller ikke. Om jeg har eventuell har noe sjans dersom hun slår opp med typen sin Jeg har prøvd å være optimistisk. Men det er veldig vanskelig. Følelser og håp endrer seg fra hver dag Det er et helvete med gode og vonde følelser i hode jeg ikke vet hvordan jeg skal takle.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Jeg forstår det sånn at du er håpløst forelsket i en jente, som allerede har en kjæreste. Du sier at du har prøvd å lese artikkelen om hvordan man skal vite om de liker deg tilbake, uten at det hjalp noe. 


Jeg forstår at du liker denne jenta, men hun har faktisk kjæreste. Dette betyr jo da at hun bryr seg masse om denne gutten, og at hun har valgt å være i et forpliktet forhold med han. 

Jeg skjønner at du synes dette er trist, siden du er så forelsket i denne jenta. Dessverre så er det sånn at hun allerede har kjæreste, og det kan du ikke gjøre noe med. Her har du nesten ikke noe annet valg enn å respektere det. 

Om hun slår opp meg kjæresten din, så synes jeg absolutt at du kan prøve deg på denne jenta! Men sånn som det ligger an nå, så har du nok liten sjanse. 

Prøv å se fremover, finn ting som gjør deg glad og distraher deg selv. Dette blir nok bedre over tid. Jeg skal legge noen artikler til under, som jeg anbefaler at du leser. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Å være forelsket i noen som allerede har kjæreste

Misunnelig egg (colourbox.com)

Av og til er man ikke like heldig med hvem man forelsker seg i. Noen ganger gjengjelder de rett og slett ikke følelsene dine, andre ganger kan de være opptatt. Hva gjør man om man er forelsket i noen som allerede har kjæreste?

Skrevet av ungdomsjournalist Hege

Les mer

Ulykkelig forelskelse

Jente sitter på bakken (www.colourbox.com)

Du har kanskje opplevd at du har vært forelsket, men at personen du likte ikke følte det samme som deg. Eller at du har ønsket å bli venn med en spesiell person, men at denne personen ikke ønsket å bli venn tilbake. Da er det viktig å huske på at det ikke er deg det er noe galt med.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie.

Les mer

Hvordan takle å bli avvist?

Gutt sitter i en trapp og er deppa (colourbox.com)

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

Les mer

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse