Hopp til hovedinnholdet

Jeg har sendt masse hjertet med en jente. Betyr det at hun liker meg?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en gutt på 13 år som lurte på en ting. For i går kveld lå jeg å snappet(sendte meldinger på Snapchat) med en venn/vennine. Når jeg hadde sagt god natt, siden jeg skulle legge meg, begynte vi plutselig å sende masse hjerter å sånn til hverandre. Er det normalt? Jeg liker henne veldig godt, og betyr det at hun liker meg

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Takk for at du skriver til oss i Ung.

Forelskelse er en spennende og herlig følelse! Samtidig, det er ikke alltid bare enkelt med forelskelse. Når man liker noen vil man gjerne vite hva den andre personen føler og tenker. Liker personen meg tilbake? Hva føler han/hun? Så klart lurer man på dette og så klart ønsker man et svar! Problemet er bare at det ikke finnes noen måte hvor man kan vite helt sikkert om noen liker deg tilbake eller ikke på, annet enn at personen forteller det til deg selv. 

Du skriver at dere sendte masse hjertet til hverandre på snapchat. Dette kan bety at hun liker deg, ettersom man ofte sender hjertet til mennesker man liker. Samtidig, det betyr ikke at hun må like deg. Mange sender ofte hjertet til mennesker de bare vil være venner med. 

Dermed er det ingen sikker måte hvor vi kan vite om hun liker deg eller ikke. Samt, etter hva du skriver vil jeg tro hun kanskje har en interesse, men dette er ikke sikkert. 

Det du bør gjøre nå er å fortsette og prate med henne. Vær vennlig, vær positiv og flørt med henne. Prøv deg fram og la tiden vise om hun liker deg eller ikke. Når du selv føler tiden er moden, kan du til og med spørre om dere vil finne på noe en gang? Gjør dette når du føler for det. 

Jeg håper dette svaret var til hjelp og ønsker deg masse lykke til med forelskelsen! :)

Under legger jeg ved noen artikler som jeg håper kan være til videre hjelp. Gjerne les dem!

Vennlig hilsen ungdomsredaksjonen, Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse