Hopp til hovedinnholdet

En jente jeg liker sender bilder fra dusjen. Betyr dette at hun liker meg?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei, en jente jeg liker sender snaps til meg i dusjen, hu viser ingen kroppsdeler, bare skuldrene. Hun har også hintet at hun liker meg før( bilde av meg «gratulerer med dagen

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss i Ung.

Forelskelse er en spennende og herlig følelse! Samtidig, det er ikke alltid bare enkelt med forelskelse. Når man liker noen vil man gjerne vite hva den andre personen føler og tenker. Liker personen meg tilbake? Hva føler han/hun? Så klart lurer man på dette og så klart ønsker man et svar! Problemet er bare at det ikke finnes noen måte hvor man kan vite helt sikkert om noen liker deg tilbake eller ikke på, annet enn at personen forteller det til deg selv. 

Du skriver at hun sender snaps til deg i dusjen, men at hun ikke viser noen intime kroppsdeler. Dette kan bety at hun liker deg, ettersom hun kanskje prøver og hinte at hun liker deg på flere måter. Samtidig, det betyr ikke at hun må like deg. Mange sender ofte bilder fra dusjen til mennesker man bare vil være venner med. 

Dermed er det ingen sikker måte hvor vi kan vite om hun liker deg eller ikke. Samt, etter hva du skriver vil jeg tro hun kanskje har en interesse, men dette er ikke sikkert. 

Det du bør gjøre nå er å fortsette og prate med henne. Vær vennlig, vær positiv og flørt med henne. Prøv deg fram og la tiden vise om hun liker deg eller ikke. Når du selv føler tiden er modenkan du til og med spørre om dere vil finne på noe en gang? Gjør dette når du føler for det. 

Jeg håper dette svaret var til hjelp og ønsker deg masse lykke til med forelskelsen! :)

Under legger jeg ved noen artikler som jeg håper kan være til videre hjelp. Gjerne les dem!

Vennlig hilsen ungdomsredaksjonen, Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse