Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor vil han ikke være sammen med meg?

Jente 18 år
 

Spørsmål

Jeg er en jente som har en elsker, men jeg blitt forelsket i ham, jeg har hentydet til at jeg vil mere enn bare sex, men han ønsker seg bare sex, jeg har allerede begynt å presse ham litt, men tør heller ikke å presse for mye. Hvorfor vil han ikke være sammen med meg, jeg er pen, slank og smart og blir stadig spurt på dater.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver inn til ung.no.

Det er bare han som kan vite hvorfor han ikke ønsker et dere skal bli sammen, men bare fortsette som elskere. 

Kanskje er ikke han (like) forelsket i deg som du nå har blitt i han? Kanskje synes han det er greit å ha ei elskerinne, og ønsker ikke en fast partner?

Det er jo bra at du ikke presser han - ingen kan presset til å bli forelsket (om han ikke er det), men du må tenke på deg selv. Er du villig til å bare være elskerinne, når du egentlig vil noe mer? Hva gjør dette med deg?

Jeg vil anbefale at du i alle fall snakker med han om hvordan du har det, og hva du ønsker, så får både du og han ut i fra det ta en avgjørelse på hva dere vil gjøre videre. 

Lykke til!

Hilsen Sexologisk rådgiver (nacs), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Å være forelsket i noen som allerede har kjæreste

Misunnelig egg (colourbox.com)

Av og til er man ikke like heldig med hvem man forelsker seg i. Noen ganger gjengjelder de rett og slett ikke følelsene dine, andre ganger kan de være opptatt. Hva gjør man om man er forelsket i noen som allerede har kjæreste?

Skrevet av ungdomsjournalist Hege

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse