Hopp til hovedinnholdet

Er kjæresten min for på andre jenter? 

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei, det er noe jeg tenker ofte over. Kjæresten min har har mange jentevenner som han har hatt siden før vi møttes, jeg føler jeg er flink til å tolerere det osv. Han snapper bare med jenter, skjuler ofte telefon og skylder på ting fra forrige forhold. Han har fortalt at forrige jente var klin gæren, og sjekket telefonen hans hele tiden. Derfor sier han at det er grunnen til at han skjuler telefonen for meg, men for meg virker det rart. Siden han egentlig er vant med å vise til kjæresten sin, altså jeg forventer ikke å se gjennom telefonen hans. Det er absolutt ikke det jeg ønsker, men når han får snap/melding osv så lener han seg tilbake eller vrir seg unna, også tilbake når han har svart. Jeg bare føler det blir noe helt annet enn det han forteller fra forrige forhold. Han følger også kun jenter på insta, drit fine jenter som ofte legger ut bikinibilde. Jeg bare føler det er noe som skurrer, for det virker som han er så "på" de fleste jenter når vi er blant folk også. Hva tenker du?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er klart at han må kunne få ha jente venner, og kunne få snakke med de uten at du må se hva de snakker om. Likevel hvis han skuler meldingene fra deg når han snakker med de høres det ganske rart ut. Tror den beste måten du kan løse dette på er å konfrontere han en gang for alle. Spørre han hvorfor han gjør som han gjør og at du ikke liker det. 

Det at han følger pene jenter på insta behøver ikke å bety så mye det er noe mange gutter gjør, men hvis du ikke liker det kan du jo ta opp dette også. 


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalu (colourbox.com)

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Men hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse