Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en gutt som føler seg desperat på og få meg kjæreste. Alle vennene mine har kjæreste, men ikke jeg:( Jeg har gode venner, men det hadde vært fint og ha en og være sammen med.

Gutt 19 år
 

Spørsmål
Hei!
Jeg er en gutt som føler seg desperat på og få meg kjæreste. Alle vennene mine har kjæreste, men ikke jeg:( Jeg har gode venner, men det hadde vært fint og ha en og være sammen med.

Jeg jobber og trener to ganger i uka med kompisen min, men ellers så har jeg ikke mye annet og gjøre bortsett fra at jeg sitter inne foran datan min og spiller World Of Warcraft. Men hvis jeg hadde hatt en og være sammen med så hadde jeg ikke sittet så mye foran datan. Jeg føler at det mangler en bit i livet mitt og at jeg er ensom.

Jeg har nesten alltid sittet inne og har ikke vært så veldig sosial.
Jeg er heller ikke særlig flink til og snakke til fremmede jenter og jeg er ikke særlig sjarmerende og romantisk, pluss at jeg stammer når jeg snakker og ekstra mye når jeg er nervøs. Jeg har aldri fått så mye kjærlighet fra foreldrene mine gjennom tidene heller.

Så hvordan skal en som meg skaffe seg en kjæreste?
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for spørsmål!

På den ene siden høres det ut som om du har en litt traurig situasjon, men samtidig er det en del positivt i det du skriver. Du har gode venner, og holder deg i aktivitet. Dessverre høres det ut som om et av problemene dine er at du er veldig negativ til deg selv, og hva du har å by på.

Første regel for å treffe noen er å være der andre er. Inne foran WOW sitter det ikke noen du kan bli kjæreste med. Du har sikkert en viss oversikt over hvor i nærmiljøet ditt folk samles. Kanskje samles folk rundt idrett, på kafe, på utesteder, etc?
Når man skal sjekke så er det viktigste å ikke la motgang stoppe deg. Det verste som kan skje når du ber noen med ut eller tar initiativ til å prate med noen, er stort sett å bli avvist, og det må man tåle.
Et tips til er å fokusere på det positive du har å by på, og ikke det negative. For eksempel:
- Hvis man er av den stille typen kan man vise at man er en flink lytter
- Hvis man ikke er så sosial kan bli en kjæreste som ikke har behov for å gå på byen hver helg

Hvis du vil trene deg litt på å sjekke kan du også prøve nettdating. Jeg har ikke oversikten over hvilke tjenester som finnes og hvor gode de er, men det kan du sikkert finne ut av selv. Noen nettjenester er rettet mer mot sex, så det er kanskje en idé at du forsøker deg på de mer seriøse tjenestene hvis det er en kjæreste du ønsker.

Hvis du vil snakke med noen om dette har vi god erfaring med å snakke og gi råd om dette på SUSS. Du kan ringe oss hver eneste dag mellom 15 og 20 på 800 33 866, og det er gratis når du ringer fra hustelefon.

Lykke til!

Med vennlig hilsen SUSS.no, i samarbeid med ung.no.
SUSS kan også svare deg på spørsmål om ungdomshelse, sex og samliv på telefonnummer 800 33 866 hver eneste dag mellom 15 og 20, eller send ditt spørsmål i en SMS til 2026.
Kontakt med SUSS.no er, som med ung.no, anonym.
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flørting/sjekking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flørting/sjekking


Quiz: Hva vet du om trafikkregler?

Å kollidere i 50 km/t uten sikkerhetsbelte...?