Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en jeg kun har sett på TV.

Jente 20 år
 

Spørsmål

Jente 20 her. Jeg har sett på serien Alt for Norge og i årets sesong var det en av deltakerne jeg ble skikkelig betatt av. Jeg fant han på sosiale medier og har «stalket» han litt. Dvs, sett på bildene hans. Jeg har ikke klart å sluttet å tenke på han siden jeg så han i serien. I serien virket han så god og snill, og lidenskapen han hadde for Norge var utrolig. Jeg fant han som sagt på sosiale medier, og bestemte meg for å skrive en melding til han. Han har dessverre ikke sett meldingen enda. Uansett. Han bor jo til daglig i USA, det er jo der han er fra. Men jeg klarer ikke slutte å tenke på han. Jeg regner med at han kommer til Norge igjen og jeg har så lyst å møte han da og bli kjent med han. Men frem til han åpner meldingen min vet han jo ikke at jeg eksisterer. Jeg er virkelig forelsket i han. Det er kanskje rart å si siden jeg kun kjenner han via TV og han ikke kjenner meg i det hele tatt, men jeg kan ikke styre følelsene mine... Jeg lurer på hva jeg skal gjøre nå?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg forstår at det er frustrerende å være forelsket i noen man ikke kjenner, og som bor veldig langt unna.

Det er nok dessverre slik at når man forelsker seg i en TV-kjendis så man man være innstilt på at det antagelig er veldig usansynlig at det vil komme til å skje noe. Selvom det kan være trist og vondt så er det nok også viktig å være realistisk. Denne personen bor jo i tillegg veldig langt unna deg, og derfor er kanskje sansynligheten enda mindre for at dere noen gang vil treffes eller bli kjent.

Dersom han ikke svarer på meldingen din så er det nok heller ingenting du kan gjøre. Som sagt så bor han langt unna, og det gjør nok det å få kontakt med han enda mindre sansynlig. Det går ann å gjøre slik du har gjort, å ta kontakt på sosiale medier, men dersom man ikke får kontakt på den måten så må man nok også innfinne seg med at det antagelig ikke vil skje noe mer.

Jeg forstår som sagt at det er trist, men det kan nok være viktig å være klar over. Jeg legger ved noen artikler du kan lese.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Betatt av en kjendis?

Justin Bieber (colourbox.com)

Er du blant dem som tenker på Justin Bieber hele tiden? Eller har du opplevd å bli skikkelig forelska i en annen kjendis? Du er ikke alene. Her kan du lese om hva en slik forelskelse kan føre til, og få inspirasjon til hvordan takle forelskelsen så den ikke overtar hele hverdagen din.

Av Signe, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse