Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg kysse kjæresten min?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, Jeg fikk en kjæreste forrige uke, og vi kjenner hverandre fra vi har vært sånn 5-6 år, Vi var sammen i 4. Klasse og. Vi har vært i lag 2 ganger siden vi ble sammen. Vi har ligget tett inntil hverandre, og dette var på skolen(på fritiden) . Jeg ønsker å kysse han, og jeg vet at han har kysset/klint før. Det eneste som stopper meg er meg selv. Jeg føler ikke at jeg ikke kan kysse, har ikke gjordt det siden 3. Klasse... hvordan skal jeg kysse han?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss.

Jeg forstår at du ønsker å kysse kjæresten min, men at du er usikker på hvordan du skal gjøre det. Det å kysse noen er som regel noe som er vanskelig å planlegge, da det ofte er noe som skjer i et øyebelikk. Det kan være vanskelig å planelegge det i detalj å få det til å bli akuratt slik man ønsker.

Derfor er det beste ofte å bare la det skje i en situasjon som føles naturlig, som foreksempel når dere sitter tett inntil hverandre eller holder rundt hverandre. Du kan jo prøve å se han inn i øynene eller å ha ansiktet ditt nært hans, for å gi noen hint om at du ønsker å kysse.

Du trenger nok ikke å bekymre deg for hvordan du kysser. Selvom det virker komplisert så skjer det naturlig og føles ofte mye enklere enn man forventer når det først skjer. Dersom man liker personen og føler seg trygg så føles det nok bare godt å kysse, og bevegelsene kommer ofte av seg selv.

Jeg legger ved noen artikler du kan lese og ønsker deg lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Kyss!

Kysser (colourbox.com)

Kyss kan være et lite nuss på truten, et høflig smask på hvert kinn eller et lidenskapelig møte mellom to munner. Lær, øv og bli en god kysser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse